Schadeherstel

  • Home /
  • Schadeherstel

SINDS 1981 GESPECIALISEERD IN HET HERSTEL VAN AUTOSCHADES.

Oudshoorn en Ruygt is al vanaf 1981 gespecialiseerd in het herstel van autoschades. U kunt er terecht voor alle soorten schadeherstel. Wij zijn een universeel auto- en schadeherstelbedrijf en herstellen en repareren alle merken en voertuigen tot 3500kg, of het nu gaat om een klein krasje of een grote schade. Heeft u schade, neem altijd direct contact met ons op. Wij kunnen helpen met het invullen van de schadeformulieren en het vaststellen van het schadebedrag. De contacten tussen uw contactpersoon, verzekeringsmaatschappij en schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Uw auto wordt eerlijk een vakkundig hersteld en u kunt altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer.
VERVANGEND VERVOER
STAAT VOOR U KLAAR!  

Terwijl wij uw auto vakkundig herstellen staat er voor u een GRATIS leenfiets klaar.
Ook u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice.
Een leenauto behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden bij Oudshoorn & Ruygt.

icon

SPOTREPAIR
KLEINE SCHADE

Kleine beschadigingen in de lak van uw auto of bestelauto. Het plaatsen van een spotrepair is vaak een goedkopere oplossing.

Afspraak maken

icon

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Parkeer- of hagelschade? Kleine deukjes kunnen zonder spuiten verwijderd worden door onze specialist.

Afspraak maken

icon

BESCHADIGDE VELGEN REPAREREN

Een stoeprandje geraakt? Wij herstellen en spuiten de velg deels of helemaal.

Afspraak maken


WIJ ZIJN FOCWA EUROGARANT SPECIALIST

EN LID VAN STICHTING DUURZAAM REPAREREN

ONGEACHT WELKE VERZEKERING, U KUNT ALTIJD BIJ ONS TERECHT 

U bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen, niet de verzekering. Verzekeraars sturen er echter op aan naar een bedrijf te gaan waar zij prijsafspraken mee hebben. Dit wordt SCHADESTURING genoemd. Voor een contractueel afgesproken lage prijs moet de schade hersteld worden. Dit gaat uiteraard ten koste van de kwaliteit en in sommige gevallen zelfs uw veiligheid. Vraag uw verzekering of u VRIJE REPARATIEKEUS heeft. Zo niet, wat ze hiervoor extra rekenen. Dit is vaak maar een paar euro per maand. Vraag ook naar uw eigen risico en wat het kost deze te verlagen. Of sluit bij ons een BOVAG autoverzekering af, zonder eigen risico en met vrije reparatiekeus, dan kunt u sowieso bij uw vertrouwde garage terecht!

KLASSIEKER RESTAURATIE

Voor (schade)herstel of totaal restaureren van uw klassieker kunt u prima terecht bij Oudshoorn en Ruygt. Wij behandelen uw klassieker met zorg en vakkundigheid. Wij beseffen als geen ander dat een oldtimer veel meer is dan een auto en daarom wordt er aan het herstel veel hogere eisen gesteld. Onderdelen kennis, kennis van verschillende ondergronden zoals onder andere polyester, uitstekende lak- en kleurenkennis, dit i.c.m. passie en waardebesef van klassiekers.

U bent van harte welkom voor een passende offerte waarin we al uw wensen meenemen. Het is ook mogelijk uw klassieker op locatie te bekijken wanneer deze bijvoorbeeld droog en warm gestald staat of deze niet meer rijdt vanwege een motorrevisie.

icon

KUNSTSTOF LASSEN/REPAREREN

Kunststof delen komen veel voor in de autobranche. Denk aan bumpers, koplampen, spatschermen etc. Een kunststof reparatie is in de meeste gevallen prijstechnisch gezien een zeer aantrekkelijk alternatief ten opzichte van vervanging van complete delen.

Afspraak maken

icon

KOPLAMP POLIJSTEN/SPUITEN

Doffe koplampen zijn veel mensen een doorn in het oog. Bijna alle koplampen zijn voorzien van een UV laag die na verloop van tijd mat uit kan slaan. Het spuiten hiervan i.p.v. vervangen, is een goedkopere en blijvende oplossing.

Afspraak maken

icon

DASHBOARD / BEKLEDING REPARATIE

Kleine krassen of groeven op uw dashboard kunnen in de meeste gevallen plaatselijk hersteld worden. Dit geldt ook voor schade aan bekleding zoals los gekomen stiksel en brandgaatjes. Bij grotere schades kunnen veelal ook delen worden vervangen.

Afspraak maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!