Werkplaats


Onderhoud voor alle merken

Op tijd onderhoud aan uw auto laten doen verlengt de levensduur, houdt uw auto bedrijfszeker en verkleint de kans dat u voor hoge kosten komt te staan als gevolg van achterstallig onderhoud. Wij hanteren de voorschriften van de fabrikant en voeren het onderhoud uit volgens schema, uiteraard vooraf in overleg met u. Ook bij onvoorziene zaken nemen wij contact met u op. Tevens adviseren wij uw auto elk jaar ter controle bij ons aan te bieden met name omdat de onderhoudsintervallen steeds groter worden en daardoor bijvoorbeeld minder vaak naar het oliepeil wordt gekeken. Rijdt u veel kilometers controleer het dan zeker zelf ook met regelmaat of rij gewoon even bij ons langs. Dat kan altijd tussendoor zonder afspraak.

APK keuring voor alle merken

De overheid controleert of voertuigeigenaren tijdig de APK hebben laten uitvoeren. Zorg er dus voor dat uw auto tijdig is goedgekeurd. U krijgt automatisch een boete als uw auto geen geldige APK heeft.

De belangrijkste punten van de APK. Algemeen: Voertuigidentificatienummer, brandstofsoort en voertuiggegevens. Veiligheid: Remmen, stuurinrichting, wielophanging, banden, autogordels, verlichting, carrosserie en de voorruit. Milieu: Uitlaatgassen.

Voor meer informatie over de APK bent u van harte welkom. 
 

BANDEN & VELGEN
Oudshoorn & Ruygt is uw merkonafhankelijke banden- en velgenspecialist met een breed assortiment zomer-, all season- en winterbanden. Wij adviseren u graag de juiste (meest veilige) band voor uw personen- of bedrijfsauto, SUV, caravan- of camper en aanhanger.
icon

AIRCO SERVICE

Op vakkundige wijze controleren we de installatie op alle noodzakelijke punten en repareren we wat nodig is. Vullen hoort standaard bij onze werkzaamheden. Goede en regelmatige controle zorgt voor de juiste, veilige werking van uw airco en voorkomt onvoorziene defecten. Onbezorgd op weg met uw auto!

Afspraak maken

icon

RUIT REPARATIE

Autoruit reparatie is meestal gratis als u verzekerd bent tegen ruitschade. We helpen u hoe dan ook snel en veilig weer op weg. Ook als u niet verzekerd bent. We kunnen elke ruit van elk voertuig repareren of vervangen. Bij reparatie maken wij gebruik van HPX4 hars om te voorkomen dat een sterretje verandert in een scheur.

Afspraak maken

icon

ZOMER- & WINTERCHECK

Bij de Zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op alle vitale punten. Remmen, schokbrekers, koelsysteem, hulpveren (caravan) en banden zijn maar een paar van de onderdelen die nauwkeurig worden nagekeken. Bij de Wintercheck ligt de nadruk op banden, verlichting, remmen, accu, ruitenwissers en antivries.

Afspraak maken

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!