Uw ruit weer in topstaat

Snel en vakkundig

Ruitschade in Pijnacker of omstreken?

Autoruit reparatie is meestal gratis als u verzekerd bent tegen ruitschade. We helpen u hoe dan ook snel en veilig weer op weg. Ook als u niet verzekerd bent. We kunnen elke ruit van elk voertuig repareren of vervangen.

Bij reparatie maken wij gebruik van HPX4 hars om te voorkomen dat een sterretje verandert in een scheur. De beschadiging wordt eerst gereinigd. Met onze speciale primer zorgen we voor goede hechting van deze hars die vervolgens geïnjecteerd wordt. Daarna wordt die plek onder UV licht geplaatst. Tot slot verwijderen we overtollige hars en polijsten we de gerepareerde beschadiging waarna de voorruit weer op volle sterkte is.


Bij Vervanging gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die we monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die we vervangen.

Maak direct een afspraak! 015-369 66 23

Ruitreparatie of vervangingscroll up