Heeft u vragen?

Bel met onze specialist 015-369 66 23

Alternatief schadeherstel


Spotrepair

Kleine beschadigingen in de lak van uw auto of bestelauto. Het plaatsen van een spotrepair is vaak een goedkopere en snelle oplossing.
 

Kunststof lassen / kunststof reparatie

Kunststof delen komen vandaag de dag steeds vaker voor in de autobranche. Denk aan bumpers, koplampen, spatschermen etc. Een kunststof reparatie is in de meeste gevallen  prijstechnisch gezien een zeer aantrekkelijk alternatief ten opzichte van vervanging van complete delen.
 

Koplamp repareren

Bijna alle koplampen zijn voorzien van een UV laag die na verloop van tijd mat uit kan slaan. Het spuiten hiervan i.p.v. vervangen, is een goedkopere en blijvende oplossing.
 

Uitdeuken zonder spuiten

Parkeer- of hagelschade? Kleine deukjes kunnen zonder spuiten uit het plaatwerk worden verwijderd. Bij deze techniek worden de deuken van binnenuit voorzichtig terug gemasseerd.
 

Dashboard en bekleding reparatie

Kleine krassen of groeven op uw dashboard kunnen in de meeste gevallen plaatselijk hersteld worden. Dit geldt ook voor schade aan bekleding zoals los gekomen stiksel en brandgaatjes. Bij grotere schades kunnen veelal ook delen worden vervangen.
 

Velgen Repareren

Een stoeprandje geraakt? Wij herstellen en spuiten de velg deels of helemaal.
 

Kras reparatie

Ondiepe krassen zijn in sommige gevallen weg te poetsen. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal daarvoor ontwikkelde polijstschijven en polijstmiddel. Hierna wordt het behandelde deel secuur na gepoetst. Diepere krassen kunnen plaatselijk opgevuld en bijgetipt worden.

Voor iedere schade is er een passende oplossing


scroll up