Rijden zonder zorgen

Voor alle merken, voor particulieren en bedrijven!

APK & Onderhoud voor alle merken

Voor alle merken kunt u bij ons in de garage terecht voor onderhoud en APK. Wanneer en hoe vaak uw auto moet worden gekeurd, hangt af van de brandstof waarop uw auto rijdt. In de tabel hieronder is de frequentie weergegeven.

De overheid controleert of voertuigeigenaren tijdig de APK hebben laten uitvoeren. Zorg er dus voor dat uw auto tijdig is goedgekeurd. U krijgt automatisch een boete als uw auto geen geldige APK heeft.

De belangrijkste punten van de APK. Algemeen: Voertuigidentificatienummer, brandstofsoort en voertuiggegevens. Veiligheid: Remmen, stuurinrichting, wielophanging, banden, autogordels, verlichting, carrosserie en de voorruit. Milieu: Uitlaatgassen.

Voor meer informatie over de APK bent u van harte welkom. Ook kunt u terecht bij de RDW via : www.rdw.nl of via telefoon nummer 0900-0739 (€ 0,10 per minuut).

Op tijd onderhoud aan uw auto laten doen verlengt de levensduur, houdt uw auto bedrijfszeker en verkleint de kans dat u voor hoge kosten komt te staan als gevolg van achterstallig onderhoud. Wij hanteren de voorschriften van de fabrikant en voeren het onderhoud uit volgens schema, uiteraard vooraf in overleg met u. Ook bij onvoorziene zaken nemen wij contact met u op. Tevens adviseren wij uw auto elk jaar ter controle bij ons aan te bieden met name omdat de onderhoudsintervallen steeds groter worden en daardoor bijvoorbeeld minder vaak naar het oliepeil wordt gekeken. Rijdt u veel kilometers controleer het dan zeker zelf ook met regelmaat of rij gewoon even bij ons langs. Dat kan altijd tussendoor zonder afspraak.

De voordelen

  • Rechtstreeks contact met uw monteur van ontvangst tot aflevering
  • Gratis leenfiets of auto beschikbaar
  • Altijd contact en overleg in geval van onvoorziene zaken
  • Modern ingerichte werkplaats met de meest actuele uitleesapparatuur
  • Grote vierkolomsbrug aanwezig geschikt voor uw bedrijfsbus of camper
  • Elke auto wordt handmatig gewassen voor deze de werkplaats verlaat
  • Naast onderhoud en APK kunt u ook prima bij ons terecht voor allerhande reparaties, Aircoservice, (winter)banden, onderdelen en accessoires

scroll up